Kumitelat minikaivureihin

CO MX HXD Track LARGE rgb CROP  CO MX SD Track LARGE rgb crop 
   

Camso, Minitop, TerraTrack, Rhino ja Ecomega valmistavat laajan valikoiman kumiteloja eri tyyppisiin kumitelallisiin laiteisiin. Kumitelalliset laitteet Suomessa ovat yleistyneet voimakkaasti viime vuosina. Telojen leveydet alkavat 130 millimetristä ja jatkuvat 800 millimetriin asti.

Telojen rakenteen rungon muodostavat metalliset linkit ja teräsvaijerit. Vahvat metallilinkit kestävät kulutusta ja teräsvaijerit pitävät telan koossa pituussuunnassa. Niiden väliin on asetettu kangaspakat jotka estävät metallisia linkkejä hankaamasta teräsvaijereita poikki. Kaikki nämä on vulkanoitu telan sisälle ja saatu telamatto on liitetty yhteen myös vulkanoimalla. Kulutusta ja viiltoja kestävä pintakumi antaa telalle kestävyyttä.

Camson telat ovat pääsääntöisesti uudemman sukupolven "short pitch" (lyhyt linkkiväli) teloja eli metallinen linkki ottaa vetorattaan jokaiseen väliin. Vanhan sukupolven "long pitch" (pitkä linkkiväli) teloissa linkki ottaa joka toiseen väliin. Short pitch - telassa vetovoima jakautuu tasaisemmin (lisää kestävyyttä) ja tela kulkee tasaisemmin. Solidealilla on useita pantentteja kumitelojen rakenneratkaisuihin, jotka takaavat mm. tasaisemman telan kulun alavaunussa.

Ilmoittamalla meille koneesi merkin ja mallin, löydämme konelistastamme koneeseen sopivan telan.

Yleisimmät telakoot löytyvät suoraan varastostamme. Lähes joka koossa meillä on tarjota Camson premium-laatuista telaa, sekä Minitopin, TerraTrackin, Rhinon ja Ecomegan budjettiluokan telaa.

Katso myös:

Ohjevideo kumitelan asentamisesta
Yleisvideo kumiteloista

Verkkokauppa palvelee

Verkkokauppamme palvelee sopimusasiakkaitamme kellon ympäri!
Rekisteröidy asiakkaaksi ja tee tilaukset kätevästi verkossa parhaaseen hintaan!

Avaa verkkokauppa

Haluatko lisätietoja tuotteista ja palveluistamme?