Kumitelat minikaivureihin

CO MX HXD Track LARGE rgb CROP  CO MX SD Track LARGE rgb crop 
   

Camso, Minitop ja TerraTrack valmistavat laajan valikoiman kumiteloja eri tyyppisiin kumitelallisiin laiteisiin. Kumitelalliset laitteet Suomessa ovat yleistyneet voimakkaasti viime vuosina. Telojen leveydet alkavat 130 millimetristä ja jatkuvat 800 millimetriin asti.

Kumiteloja käyttäviä konetyyppejä ovat mm. minikaivurit, CTL-kuormaajat (Compact Track Loader), MTL-kuormaajat (Multi Terrain Loader), teladumpperit, tietyt nostimet, purkukoneet. Maatalouskoneissa (agri) kumiteloja käytetään telatraktoreissa sekä puimureissa.

Telojen rakenteen rungon muodostavat metalliset linkit ja teräsvaijerit. Vahvat metallilinkit kestävät kulutusta ja teräsvaijerit pitävät telan koossa pituussuunnassa. Niiden väliin on asetettu kangaspakat jotka estävät metallisia linkkejä hankaamasta teräsvaijereita poikki. Kaikki nämä on vulkanoitu telan sisälle ja saatu telamatto on liitetty yhteen myös vulkanoimalla. Kulutusta ja viiltoja kestävä pintakumi antaa telalle kestävyyttä.

Camson telat ovat pääsääntöisesti uudemman sukupolven "short pitch" (lyhyt linkkiväli) teloja eli metallinen linkki ottaa vetorattaan jokaiseen väliin. Vanhan sukupolven "long pitch" (pitkä linkkiväli) teloissa linkki ottaa joka toiseen väliin. Short pitch -telassa vetovoima jakautuu tasaisemmin (lisää kestävyyttä) ja tela kulkee tasaisemmin. Camsolla on useita pantentteja kumitelojen rakenneratkaisuihin, jotka takaavat mm. tasaisemman telan kulun alavaunussa.

Ilmoittamalla meille koneesi merkin ja mallin, löydämme konelistastamme koneeseen sopivan telan. 

Airman
Atlas
Bobcat
Brokk
Cams Libra
Canycom
Case
Caterpillar
Chikusui
Cormidi
Daewoo
Ditch Witch
Doosan
Eurocomach
Fai
Fermec
Fiat-Hitachi
Furukawa
Gehl
Gelhmax
Hanix
Hinowa
Hitachi
Hyundai
IHI
JCB
John Deere
Kobelco
Komatsu
Kubota
Maeda
Mecalac
Merlo
Messersi
Mitsubishi
Morooka
Mustang
Nagano
Nante
New Holland
Nissan Hanix
Peljob
Schaeff
Sumitomo
Sunward
Takeuchi
Wacker-Neuson
Vermeer
Volvo
Yanmar
Zeppelin
+ monta muuta konevalmistajaa...

Yleisimmät telakoot löytyvät suoraan varastostamme. Lähes joka koossa meillä on tarjota Camson premium -telaa, sekä Minitopin ja TerraTrackin parempaa keskilaatua.

Katso myös:

Ohjevideo kumitelan asentamisesta
Yleisvideo kumiteloista

Verkkokauppa palvelee

Verkkokauppamme palvelee sopimusasiakkaitamme kellon ympäri!
Rekisteröidy asiakkaaksi ja tee tilaukset kätevästi verkossa parhaaseen hintaan!

Avaa verkkokauppa

Haluatko lisätietoja tuotteista ja palveluistamme?