Prässit, täytöt ja asennustyökalut

Toimitamme rengasprässejä sekä niihin liittyviä asennustyökaluja.

Prässit soveltuvat jousto- ja kimmokumirenkaiden vannetöihin.

Arnco rengastäyttötuotteet tarjoavat ratkaisuja pieniin ja isoihin puhkeamisesta johtuviin ongelmiin. ReaSeal paikkaushyytelö toimii pieniä naulanpistöreikiä paikaten. Paikkaushyytelö pumpataan renkaan tai sisärenkaan sisään ohjemäärien mukaisesti. Pistohetkellä aineessa olevat kuidut tukkivat pistokohdan.

Arnco RePneu2 rengastäyttö toimii isompia puhkamisongelmia vastaan. Rengastäyttö tehdään toimipisteessämme Neuvottomassa sijaitsevassa täyttöasemassa joten pyörät pitää toimittaa meille.

Pyörät paineistetaan ensin max. käyttöpaineeseen vuorokauden ajaksi. Tämän jälkeen tehdään
täyttötyö jossa kaksi nestemäistä ainetta sekoitetaan ja pumpataan käyttöpaineeseen renkaaseen. 24 h odotusajan jälkeen tuote on vulkanoitunut ja valmis käyttöön.

Täyttöön tuleva pyörä on kasattava mahdollisemman kuivalla asennuksella. Täyttötyön takuu ei ole voimassa jos rengasta ylikuormitetaan tai käytetään vastoin
rengasvalmistajien ohjeita / suosituksia. Uusissa käyttökohteissa on hyvä varmistuttaa täyttötuotteen soveltuvuus meiltä / ainevalmistajalta ja tehdä esimerkiksi testikäyttö.

RePneu2 täyttötuotetta on käytetty monissa eri rakennuskoneiden renkaissa ja urakoinnin koneissa joissa puhkeamiset aiheuttavat seisonta-aikaa ja tuottavuusongelmia. RePneu2 soveltuu ensisijaisesti hitaasti liikkuvaan työkonekalustoon.

Verkkokauppa palvelee

Verkkokauppamme palvelee sopimusasiakkaitamme kellon ympäri!
Rekisteröidy asiakkaaksi ja tee tilaukset kätevästi verkossa parhaaseen hintaan!

Avaa verkkokauppa

Haluatko lisätietoja tuotteista ja palveluistamme?