Trukin renkaat ja talvirenkaat

Materiaalinkäsittelykoneiden renkaita käytetään yleisimmin trukeissa. Rengasvalinta tehdään käyttäjän mieltymysten sekä käyttötarkoituksen mukaan.

Joustokumirenkaita / umpikumirenkaita käytetään yleisimmin trukkikalustossa. Tavarankäsittelyssä käytetyt siirtolavetit rengastetaan usein joustokumi- / umpikumirenkailla. Huoltovapaus ja hyvä tuntisuorite ovat näiden renkaiden käyttövalintaan vaikuttavia tekijöitä.

Tahraamattomat NM Grey -renkaat sopivat siisteille lattiapinnoille ja elintarviketeollisuuteen.

Valikoimissamme on myös sähköä johtava NMAS-joustokumirengas, sekä räjähdysherkkiin tiloihin sähköä johtava ELCON-kumilaatu.

Valikoimaamme kuuluvat pitävät trukin talvirenkaat yrityksille

Trukin renkaat ovat erikoisrenkaita, jotka kannattaa valita huolella. Tärkeintä on valita oikeanlaiset trukin renkaat sen mukaan, minkälaisissa olosuhteissa niitä käytetään ja minkälaista tavaraa trukilla kuljetetaan. Trukin renkaat valmistetaan yleensä polyuretaanihartsista tai kumista ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Valikoimastamme löytyy trukin renkaita moniin erilaisiin tarpeisiin, myös sähköä johtavat erikoisrenkaat.

Joustokumirenkaat sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Joustokumirenkaat / umpikumirenkaat ovat kestävät ja niillä on yleensä pitkä käyttöikä. Kannattaa valita joustokumirenkaat, kun tarvitaan kestävät renkaat hyvällä kantokyvyllä. Joustokumirenkaat eivät myöskään puhkea tai tyhjene, joten niitä voi käyttää myös rakennustyömaalla. Sisäkäyttöön, esimerkiksi elintarviketeollisuuteen kannattaa valita tahraamattomat renkaat, joiden valmistuksessa ei ole käytetty hiilimustaa.

Kun talvi lähestyy, on aika tarkistaa myös trukkien talvirenkaiden kunto. Pitävät talvirenkaat ovat tärkeä turvallisuustekijä trukilla työskenneltäessä. Pitävät trukin talvirenkaat on suunniteltu kestämään Suomen vaativia talviolosuhteita. Renkaat on valmistettu korkealaatuisesta kumiyhdisteestä, joka tarjoaa paremman pidon ja kestävyyden. Valikoimastamme löytyvät pitävät trukin talvirenkaat yrityksille. Ota yhteyttä myyntitiimiimme, joka neuvoo mielellään lisää renkaiden valinnassa.

Joustokumirenkaat / umpikumirenkaat

RES660 Xtreme

RES660 Xtreme

Kestävyyden ja suoritusarvojen puolesta paras mahdollinen rengas. Kulutuskestävyyttä ja lämmönsietokykyä parannettu. Alhainen vierintävastus.
RES550 Magnum

RES550 Magnum

Keskikastin luotettavin rengas (tehdastilaustuote)
RES330

RES330

Vähän kevyempään käyttöön (tehdastilaustuote)
Magnum 2 SolidAir

Magnum 2 SolidAir

Sivureijitetty rengas. Kun haluat ilmakumirenkaan ominaisuudet joustokumirenkaalta.
Xtreme NM Grey (tahraamaton)

Xtreme NM Grey (tahraamaton)

Kestävyyden ja käyttävyyden puolesta paras mahdollinen rengas tahraamattomana.
Ecomega Premium PM

Ecomega Premium PM

Vähän edullisempi vaihtoehto leveällä ja tasaisella kulutuspinnalla.
Rodaco R1

Rodaco R1

Matalan käyttöasteen trukkeihin
Ultimate XT

Ultimate XT

Premium rengas kaikkeen trukkikäyttöön

Peakmaster Snow

Peakmaster Snow

Joustokumirengas talvikäyttöön tehdastuotteena


Haluatko lisätietoja tuotteista ja palveluistamme?Hamre logo
  • Mäkelänkankaantie 2, 49490 NEUVOTON

  • 05-343 5666
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muualla verkossa

Copyright 2019 Ham-Re Oy. Site Jaakko Leislahti Oy