Prässit, täytöt ja asennustyökalut

Toimitamme rengasprässejä sekä niihin liittyviä asennustyökaluja. Prässit soveltuvat jousto- ja kimmokumirenkaiden vannetöihin.

Arnco rengastäyttötuotteet tarjoavat ratkaisuja pieniin ja isoihin puhkeamisesta johtuviin ongelmiin. ReaSeal paikkaushyytelö toimii pieniä naulanpistöreikiä paikaten. Paikkaushyytelö pumpataan renkaan tai sisärenkaan sisään ohjemäärien mukaisesti. Pistohetkellä aineessa olevat kuidut tukkivat pistokohdan.

Arnco RePneu2 rengastäyttö toimii isompia puhkamisongelmia vastaan. Rengastäyttö tehdään toimipisteessämme Neuvottomassa sijaitsevassa täyttöasemassa joten pyörät pitää toimittaa meille.

Pyörät paineistetaan ensin max. käyttöpaineeseen vuorokauden ajaksi. Tämän jälkeen tehdään
täyttötyö jossa kaksi nestemäistä ainetta sekoitetaan ja pumpataan käyttöpaineeseen renkaaseen. 24 h odotusajan jälkeen tuote on vulkanoitunut ja valmis käyttöön.

Täyttöön tuleva pyörä on kasattava mahdollisemman kuivalla asennuksella. Täyttötyön takuu ei ole voimassa jos rengasta ylikuormitetaan tai käytetään vastoin
rengasvalmistajien ohjeita / suosituksia. Uusissa käyttökohteissa on hyvä varmistuttaa täyttötuotteen soveltuvuus meiltä / ainevalmistajalta ja tehdä esimerkiksi testikäyttö.

RePneu2 täyttötuotetta on käytetty monissa eri rakennuskoneiden renkaissa ja urakoinnin koneissa joissa puhkeamiset aiheuttavat seisonta-aikaa ja tuottavuusongelmia. RePneu2 soveltuu ensisijaisesti hitaasti liikkuvaan työkonekalustoon.

Muut sähköiset palvelumme

Verkkokauppamme palvelee sopimusasiakkaitamme kellon ympäri!
Rekisteröidy asiakkaaksi ja tee tilaukset kätevästi verkossa parhaaseen hintaan!

Avaa verkkokauppa


Olemme Facebookissa

Katso Hamren tuoreimmat kuulumiset Facebookissa!

Hamre Facebook

Anna palautetta!

Anna palautetta Hamren toiminnasta. Vastaa kyselyyn oheisesta linkistä!

Vastaa palautekyselyyn tästä

Verkkokauppa

Olemme avanneet verkkokaupan asiakkaillemme. Verkkokaupasta näet varastosaldot tuotteittain sekä laajan osan tuotevalikoimaamme.

Logistiikka 2018

Ham-Re Oy on mukana Logistiikka 2018 -messuilla 12. - 13.09.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C-hallissa osastolla C802 (Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere).

Uudet hinnastot syksylle 2017

Olemme julkaisseet uudet hinnastot, jotka astuivat voimaan 1.11.2017. Uudet tuotteet ovat oranssilla värillä Ham-Re Oy:n päähinnastossa.

Haluatko lisätietoja tuotteista ja palveluistamme?

Arnco
Camso
ITWS
Eurowheel
Ecomega
Magna tyres


Mäkelänkankaantie 2
49490 NEUVOTON
Puhelin 05-343 5666
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat tuoreimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje